top of page
IVDA_201216_IMG_5299.jpg

RADEK KARBOWNIK

Personal Trainer & Coach

Ik ben Radek. Oprichter van RK|PT. Fitness & Health, gecertificeerd personal fitness trainer en lifestyle coach. 
Afgelopen jaren heb ik mij ingezet om 
ambitieuze mannen en vrouwen te helpen bij het bereiken van diverse gezondheid-  en fitnessdoelen. Ik kan ook jou helpen om het maximale uit jezelf te halen en resultaten te behalen welke de kwaliteit van jouw leven aanzienlijk kunnen verbeteren.

 

Sinds 2008 verdiep ik mij in het menselijk lichaam: anatomie, fysiologie, biomechanica en de invloed van o.a. voeding en stress op onze gezondheid. Mijn kennis en expertise heb ik opgedaan door verschillende opleidingen te volgen, o.a.:
 

  • Personal Trainer

  • Group Fitness Trainer

  • Fitness Trainer

  • Functional Training Specialist

  • Motivational Coach


... en door veel te bestuderen, ervaring op te doen en zelf uitproberen.
Ik denk en kijk graag out-of-the box. Iedereen is anders en wat bij de ene wel werkt, werkt bij de andere vaak niet.

Optimaal Resultaat
 

Als trainer en coach ga ik veel verder dan trainen en gezond eten. Samen met jou ga ik op zoek naar cruciale factoren die het verschil maken tussen wel en geen resultaat boeken.

Ik ga voor optimaal resultaat. Intenties en doelen zijn leuk, maar ik wil dat jij zichtbaar resultaat behaalt én behoudt!

Hallo JIJ!
 

Mijn methode is gebaseerd op principes. Het zijn wetten die gelden in ons universum. Ik leer je hoe die principes werken zodat jij inzicht krijgt in jezelf, want daar begint het mee. Bij jezelf.
Jij bent degene die het gaat doen. Jij beslist om te gaan starten je lijf en je leven te 
veranderen. Jij beslist wat voor voeding je in je mond stopt en of je wel of niet meer gaat bewegen. Het is jouw gedrag. Het gaat om jou. Jij bent degene die moet weten wie je bent en hoe jouw lijf in elkaar zit.

En ik ga jou daarbij helpen! Hoe? Door mijn kennis en passie voor gezonde leefstijl aan jou over te dragen, door jou te motiveren en te inspireren. Alles is maatwerk. We werken samen aan jouw fitheid, jouw gedrag, jouw conditionering, jouw mindset en zelf-motivatie om een duurzaam resultaat te behalen: een gezonde leefstijl en een fit lichaam.

Ontdek wat ik voor jou kan doen.
Ik help je graag!

Neem contact op met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Samen kijken we naar jouw wensen en hoe ik jou kan helpen.

Mijn visie en missie

Er is een sterke ontwikkeling van inactiviteit in de westerse wereld en de laatste 4 generaties worden we steeds ongezonder. Bij het niet adequaat ingrijpen, bewegen we richting 75% overgewicht in de volgende generatie (bron: RIVM, 2016). Onze gezondheidszorg en voedingsindustrie doen weinig om een gezonde leefstijl te stimuleren. De gezondheidszorg houdt zich vooral bezig met "ziek zijn", niet het voorkomen van chronische aandoeningen, en de levensmiddelenindustrie blijft investeren in bewerkte voeding en neemt ons in de maling door sterke marketing.

We eten niet alleen meer en ongezond, maar we zitten ook te veel en bewegen te weinig. We ervaren steeds meer stres, vergeten te ontspannen en slapen onvoldoende.
Ons gedrag is zo 
geconditioneerd dat we dit normaal vinden. Veel van ons weten simpelweg niet meer wat wel en wat niet goed is voor de gezondheid.

Het is mijn missie om jou kennis te laten maken met de essentiële rol van beweging, voeding en mindset bij jouw gezondheid en de natuurlijke manieren waarop jij je energiebalans kunt herstellen en je fitter en vitaler gaat voelen.

Erik Peek Fotografie - Airvideo-4486.jpg

Wanneer ga jij het maximale uit jezelf halen?

Genoeg over mij. Nu is het jouw beurt!
Wat is jouw uitdaging op dit moment? Waar zou ik jou mee kunnen helpen?
Laat het me weten. Grote kans dat ik je na een
 vrijblijvend coaching en kennismakingsgesprek heb geïnspireerd om meer uit jezelf te halen.
 

Bericht verzonden. Bedankt! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact
bottom of page