top of page
IVDA_010321_MG_5449bl.jpg

Wat is Personal Training?

Personal Training is in de jaren 90 ontstaan in Amerika en was in het begin vooral weggelegd voor Hollywood sterren. Tegenwoordig is Personal Training voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Steeds meer mensen schakelen een Personal Trainer in om ervoor te zorgen dat ze hun doelen halen en echte resultaten boeken. 

Iedereen heeft een coach nodig. Iemand die jou een spiegel voorhoudt en confronteert met wat je goed en fout doet. Doordat jij inzicht krijgt in jezelf, kan je leren en groeien. Een coach is een vertrouwenspersoon met wie je alles kunt bespreken. Iemand die meer uit jou haalt dan jij zelf voor mogelijk houdt.

Een Personal Trainer is zo'n coach. Hij of zij brengt jou dichter bij jouw doelen dan je denkt! Een Personal Trainer houdt zich niet alleen bezig met trainingen, maar ook met voeding, leefstijl, mindset (mentale fitness) en de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt.

Alle aandacht voor jou!

Als jouw persoonlijke coach kan ik jou op verschillende vlakken en niveaus helpen en ondersteunen om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren en de maximale potentie van jouw eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. We werken doelgericht, effectief en zo efficiënt mogelijk samen aan echte resultaten. De training en coaching sessies zijn altijd 1-op-1. Alle aandacht voor jou dus! Ook als je niet traint ben ik er voor je! Voor al jouw vragen en zaken waar je tegenaan loopt.

Alles draait om jou en een duurzaam resultaat!

DOELSTELLINGEN

Om te komen waar je wilt zijn, moet je eerst weten waar je staat. We bespreken jouw huidige situatie en stellen daarna heldere doelen die realistisch en haalbaar zijn.

COACHING OP VOEDING
 

Wat, wanneer en hoeveel moet ik eten? Wat is stofwisseling?
Uit welke voeding haal je energie en hoeveel?
Deze en andere vragen worden beantwoord en ik geef je de tips & tricks over voeding die je nodig hebt.

MINDSET

Verandering van gedrag is pas mogelijk als je bewust bent van jouw eigen conditionering, ongewenste gewoontes en vastgeroeste denkpatronen. De juiste mindset is een voorwaarde voor duurzame resultaten.

PERFECT EETPATROON

Ik kijk naar jouw huidige eetgewoontes en help je om een eetpatroon te ontwikkelen dat voor jou werkt en vol te houden is. Je leert bewust keuzes te maken, jouw energiebalans en suikerspiegel te controleren.

FYSIEKE TRAINING

Tijdens een beweeganalyse bepalen we jouw belastbaarheid die we vervolgens gaan verhogen om doelgericht, veilig en effectief te kunnen trainen. Iedereen is anders en iedereen krijgt een eigen, persoonlijk trainingsplan.

MOTIVATIE

Ik ben niet degene die jou gaat motiveren. Dat ben jij zelf. Je MOET namelijk al gemotiveerd zijn om een doel te halen, anders wil je het niet echt. Samen gaan we op zoek naar jouw intrinsieke motivatie. Ik ben jouw stok achter de deur en help jou de focus op jouw doelen te behouden.

Hoe ik jou help om jouw doel te behalen?

​Boost je zelfvertrouwen
 

Begrijp hoe jouw lichaam in elkaar zit
 

Verhoog je energieniveau

Ontdek wat je echt wilt
 

Leer effectief trainen
 

Wordt de beste versie van jezelf

Vind fysiek en mentaal balans
 

Bereik jouw doel
 

Behaal én behoud echte resultaten

Wat heb je er aan?

84770f_bde37e8517a54f3d8e23d7320d0a8c52.

"Ik geef jou wat nodig is..."

Dieet en snel afvallen staan niet in mijn woordenboek. Ik heb ook geen wonder elixer of wonderpillen die overtollig vet doen smelten of een fitnessmachine die je in no-time 'in shape' brengt. Ik ga er vanuit dat je zelf al zover bent dat je weet dat het niet bestaat. 

Ik geef jou wat nodig is om jouw doel te bereiken en de resultaten te behouden.

bottom of page